Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland T8

t8 tier 4b gallery 10

New Holland T8

ØGET EFFEKT OG PRODUKTIVITET

T8 er den stærkeste, konventionelle traktor i New Holland Serien. Og Seriens nye topmodel, T8.435, er ligesom de øvrige modeller udstyret med den avancerede Cursor 9 motor, med prisvindende ECOBlue™ HI-eSCR teknologi, som overholder Tier 4B miljøstandarden. Dette sikrer fremragende luftindsugning og øger præstationen for hver eneste T8 i Serien. Har du brug for mere? Den komplette motorserie er nu stærkere, eftersom al nominel og maksimal effekt er blevet øget for at forbedre din produktivitet. Den fremragende hurtig reaktionsevne betyder, at præstationen aldrig mindskes under skiftende forhold. Alle motorer har automatisk motorstyring, som tilbyder ekstra effekt under krævende hydraulik-, PTO- og transportopgaver. Der er en variationskoefficient på op til hele 71 hk EPM tilgængelig på T8.380.

 

DEN TOTALE KØREGLÆDE

New Hollands SideWinder™ II armlæn sikrer T8 Serien intuitiv og præcis betjening og dermed mindre førertræthed. Alle nøglefunktioner er let genkendelige og perfekt placeret for fingerspidsbetjening. Den 68 dBA lydsvage kabine er den mest rummelige i sin klasse og tilbyder uhindret 360° udsyn. Comfort Ride™ førerkabineaffjedring sikrer den blødeste kørsel selv i det hårdeste terræn.

 

MAKSIMAL ALSIDIGHED

T8 traktorserien tilbyder 360° præstation i landbruget. Den lange hjulaksel sikrer fremragende stabilitet på landevejen og i marken, og kombineret med enestående manøvreevner er T8 fuldkommen på hjemmebane, både når det gælder de traditionelle opgaver, som kræver masser af trækkraft, landevejstransport ved høj hastighed eller sekundær jordbearbejdning. Vælg mellem Ultra Command, den stærkeste full-powershift i branchen eller Auto Command™ transmissionen for uovertruffen CVT præstation. Fuldt integreret frontlift og PTO giver mulighed for montering af et stort udvalg frontmonterede redskaber.

 

LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER

Driftsomkostningerne for T8 traktorer med ECOBlue™ HI-eSCR teknologi er blevet bevaret sammenlignet med nuværende T8, Tier 4A traktorer. Derudover er brændstofforbruget stadig 10% bedre, sammenlignet med T8000, Tier 3 traktorerne. Dette skyldes den avancerede ECOBlue™ HI-eSCR teknologi. Med den anerkendte Ground Speed Management er Ultra Command den mest økonomiske full-powershifttransmission på markedet. Auto Command™ transmissionen vil yderligere reducere dine driftsomkostninger ved at sikre maksimal motor- og transmissionseffektivitet. Hertil kommer de ekstra lange serviceintervaller og reduceret klimaaftryk – faktisk har fordelene ved at eje en T8 traktor aldrig været større.

 

PRÆCIS SOM ANGIVET PÅ MOTORHJELMEN

T8 traktorerne tilbyder forbedret præstation takket været Tier 4B ECOBlue™ HI-eSCR teknologien, og disse forbedrede præstationsegenskaber er indlysende lige fra starten. Hvordan? Det ses simpelthen på motorhjelmen. De første to cifre ‘T8’ henviser til traktorkategorien og de efterfølgende tre, f.eks. ‘435’, angiver max. hk med motoreffektstyring. Og hvad betyder det så for dig? Du kan købe din T8 i sikker forvisning om, at den vil være i stand til at klare selv de hårdeste arbejdsopgaver. New Holland sikrer dig tryghed og den optimale produktivitet.

 

 

NH T8 1
NH T8 2
NH T8 3
NH T8 4
NH T8 5
NH T8 6
NH T8 7
NH T8 8

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik