Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland T6

t6 tier 4b gallery 02

New Holland T6

MAKSIMAL ALSIDIGHED

Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på de syv modeller i T6 Serien. Design din helt egen traktor ud fra den omfattende liste af produktivitetsfremmende funktioner som f.eks. frontlift, frontlæsser, lav- eller standardprofil førerkabine, fire eller seks cylinder motorer, en konstant variabel Auto Command™ transmission eller en semi-powershift Electro Command™ transmission samt et imponerende effekt-til-vægt forhold på blot 28,6 kg/hk, som fuldender pakken. På landevejen, i marken, til opgaver på gården eller kvægbrug - T6 dækker det hele.

 

STYRKE OG PRODUKTIVITET

T6 traktorer er udstyret med avanceret ECOBlue™ SCR-teknologi, som opfylder Tier 4A standarden. Din Nef motor udleder kun kølig og ren frisk luft for optimal forbrændingseffektivitet og maksimal præstation. Den imponerende 42% momentstigning sikrer hurtig reaktion og automatisk motorstyringsteknologi giver dig op til ekstra 40 hk, så produktiviteten bevares under selv de mest krævende arbejdsforhold.

 

TOTAL KØREGLÆDE

“Design med fokus på føreren for optimal komfort og produktivitet dagen igennem.” Dette er filosofien bag T6 arbejdspladsen. Horizon™ kabinen tilbyder utroligt lavt lydniveau på blot 71 dBA og bevarer en silkeblød kørsel ved hjælp af Comfort Ride™ kabineaffjedring og Terraglide™ forakselaffjedring. Det prisvindende SideWinder™ II armlæn på Auto Command modellerne forbedrer den ergonomiske og intuitive betjening. Færre armbevægelser med det effektive Fast Steer™ system og kombineret med en SuperSteer™ foraksel, er T6 den absolut mest adrætte traktor på markedet.

 

LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER

ECOBlue™ SCR-teknologien sikrer omfattende brændstofbesparelser, som vil reducere dine regninger med op til 10% og samtidig øge produktiviteten. Mere for mindre – Ja tak! Den effektive Auto Command™ konstant variable transmission vil altid bevare det optimale forhold mellem motor og transmission for yderligere at mindske dine brændstofudgifter. Har du brug for mere? De lange 600 timers serviceintervaller er stadig førende i branchen.

 

PRÆCIST, SOM DER STÅR PÅ MOTORHJELMEN

T6 Seriens præstation kan umiddelbart aflæses af enhver bruger. Hvordan? Meget enkelt – det står på motorhjelmen. De første to cifre ‘T6’ henviser til traktorens kategori og de følgende tre, for eksempel ‘175’, viser max. hestekræfter med automatisk motorstyring, rundet op til de nærmeste fem, eller max. effekt, når det gælder T6.120. Det er blevet endnu lettere at identificere din traktor. Hvordan? Modeller, som ender på ‘0’ har fire-cylindermotorer og seks-cylindermotorer slutter med et ‘5’. Hvad betyder det for dig? Du kan købe din T6 i sikker forvisning om, at dens præstation vil svare til dine behov.

 

 

NH T6 1
NH T6 2
NH T6 3
NH T6 4
NH T6 5
NH T6 6
NH T6 7

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik