Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland T5

t5 tier 4b gallery 05

New Holland T5

MAKSIMAL ALSIDIGHED

New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige opgaver, og derfor er den designet til at kunne tilbyde maksimal alsidighed som standard. Det perfekte valg til arbejdet i marken, på landevejen, i bygninger eller på gårdspladsen, og perfekt til transport, PTO-, lift- samt kommunale eller have-/parkopgaver. Electro Command™ transmissionen sikrer let og præcis justering af hastigheden i henhold til den pågældende opgave. Med et stort udvalg af PTO hastigheder, fritsynstag as standard til læsser samt for og bagerste lift, har du fundet den perfekte landbrugspartner.

 

STYRKE OG PRODUKTIVITET

Monteret med Common Rail motorer, som fuldt overholder de høje Tier 4A miljøkrav, kan du glæde dig over et effekt-til-vægt forhold på blot 37,3 kg/hk for fremragende præstation og imponerende brændstoføkonomi. Det ratmonterede hydrauliske vendegear sikrer utroligt hurtige retningsskift og et imponerende hydraulisk flow på 127 l/min sikrer effektivt læsserarbejde. T5 – sætter helt nye standarder for produktivitet.

 

 

TOTAL KØREGLÆDE

Velkommen til landbrugsdrift på første klasse. Deluxe VisionView™ førerkabinen er bygget op omkring føreren i virtual reality og er i vid udstrækning baseret på brugernes erfaringer. Resultatet er et nyt højdepunkt indenfor traktorkomfort. T5 Electro Command™ modeller leverer silkeblød kørsel takket være den effektive Comfort Ride™ kabineaffjedring. Den ergonomiske Command Arc og det største glasareal i denne klasse er med til at øge produktiviteten. Med sit effektive air condition system og et passagersæde i fuld størrelse er T5 faktisk det mest komfortable sted på gården, man kan befinde sig.

LET EJERSKAB

Som landmand har du behov for at tilbringe mere tid i marken og mindre tid på at vedligeholde din traktor – derfor er T5 designet til altid at være klar, når du er det. De utroligt lange 600 timers serviceintervaller, en imponerende brændstoføkonomi og den ubesværede daglige kontrol med en helstøbt motorhjelm og servicepunkter i jordhøjde, gør det lige så let at holde din traktor i førsteklasses stand, som at tælle til 3.

 

PRÆCIST, SOM DER STÅR PÅ MOTORHJELMEN

T5 Seriens præstation kan umiddelbart aflæses af alle brugerne. Hvordan? Den er angivet på motorhjelmen. De første to cifre ‘T5’ henviser til traktorkategorien og de næste to eller tre cifre, f.eks. ‘115’, viser max. motoreffekt, rundet op til de nærmeste fem. Og hvad betyder det så for dig? At du kan købe din T5 i sikker forvisning om, at præstationen fuldt ud matcher dine behov. Med New Holland er du sikret optimal sikkerhed og produktivitet.

NH T5 1
NH T5 2
NH 5 3
NH T5 4
NH T5 5
NH T5 6

 

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik