Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland T4

t4 tier 4a gallery 07

New Holland T4

NY T4: STYRKE. KOMPAKTE DIMENSIONER. PERFEKT TIL DIT LANDBRUG.

Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug, husdyrhold eller planteavlere. Som den naturlige efterfølger til den populære T4000 Serie erstatter de fem modeller i serien også basismodellerne i T5000 Serien. Med et stort udvalg af ekstraudstyr og stærke motorer, der udvikler mellem 74-114 hk, har du fundet den perfekte, alsidige landbrugspartner.

 

MAKSIMAL ALSIDIGHED

T4 er designet til optimal fleksibilitet som hjælp med stort set alle opgaver på gården. Fuldt integreret frontlift og PTO samt den stærke læsser sikrer maksimal alsidighed til en lang række opgaver. De fremragende T4 manøvreevner kan yderligere forbedres med montering af SuperSteer™ forakslen, som gør det muligt at vende på en femøre, både i marken og på gårdspladsen, ligesom T4 er i stand til at komme ind i selv de laveste staldbygninger. Hvis du også vælger krybegearkasse, er anvendelsesmulighederne praktisk talt uendelige.

 

TOTAL KØREGLÆDE

New Holland ved, at du tilbringer lange arbejdstimer bag rattet i din T4, så den er bygget op omkring dig og dine behov. Luksus VisionView™ førerkabine og Command Arc sætter helt nye standarder for traktorkomfort og ergonomi med fremragende udsyn og en lang række elektroniske kontrolfunktioner. Imponerende liftkapacitet betyder, at selv de tungeste redskaber håndteres uden besvær. Du kan også vælge ROPS-version med mulighed for FOPS godkendt tag!

 

STYRKE OG PRODUKTIVITET

De stærke Common Rail motorer, som fuldt ud overholder de omfattende Tier 4A miljøstandarder, giver en betydelig effektforøgelse med op til 114 hk til rådighed for selv de mest krævende opgaver. Det høje max. moment på 457 Nm, 35% momentreserve og konstant max. effektområde på mellem 1900-2300 omdr/min. i det mest anvendte arbejdsområde, er med til at forbedre produktiviteten. Kombineret med et hk-til-vægt forhold på blot 31,6 kg/hk, vil dit udbytte nå helt nye højder.

 

LET EJERSKAB

Som landmand vil du hellere fokusere på de aktuelle arbejdsopgaver end bruge tid på vedligeholdelse af din traktor. Det behov opfyldes med T4 Serien. Med utroligt lange serviceintervaller på 600 timer, de længste i klassen, vil du bruge mere tid på selve arbejdet og mindre på service. Den daglige vedligeholdelse er hurtig og ukompliceret med den helstøbte, oplukkelige motorhjelm og med let adgang fra jordhøjde til de forskellige servicepunkter. T4 gør dit liv endnu lettere.

 

PRÆCIS, SOM DER STÅR PÅ MOTORHJELMEN

T4 Seriens præstation kan omgående aflæses af alle brugere. Hvordan? Den er angivet på motorhjelmen. De første to cifre ‘T4’ henviser til traktorens kategori og de efterfølgende to eller tre, f.eks. ‘115’, referer til max. motoreffekt, rundet op til de nærmeste fem. Hvad betyder det for dig.? At du kan købe din T4 i sikker forvisning om, at dens præstation lever op til dine behov. Vælg New Holland for ultimativ produktivitet og tryghed.

 

 

NH T4
NH T4
NH T4
NH T4
NH T4
NH T4

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik