Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland T4 PS

t4 powerstar tier 4b gallery 10

New Holland T4 Powerstar

 

ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE.

Den opgraderede T4 PowerStar™ Serie med tre modeller er udviklet for at skabe helt nye standarder for komforten under arbejdet. Med 55 til 75 hk til rådighed, vil selv den mest krævende landmand kunne læne sig tilbage og slappe af i denne gennemførte New Holland traktor. Med fuld overholdelse af de krævende Tier 4B miljøregulativer kan du spare brændstof og forbedre præstationen med effektive Common Rail motorer. Fra sit karakteristiske design til den hurtigt reagerende præstation er T4 PowerStar et vigtigt medlem af din landbrugsfamilie.

 

ABSOLUT KØREGLÆDE

De lange dage vil flyve afsted i deluxe VisionView™ kabinen, som er bygget op omkring føreren for maksimal produktivitet. Hvordan? Udviklet i den virtuelle verden, men baseret på omfattende kontakt og feedback fra en lang række kunder, tilbyder kabinen ergonomisk komfort til enhver fører og har sat helt nye standarder indenfor branchen i dette segment. Avanceret air condition system og instruktørsæde i fuld størrelse betyder, at T4 PowerStar har hævet niveauet for førerkomfort betydeligt. Sikker køreglæde.

 

EFFEKT OG PRODUKTIVITET

Søger du en traktor, som giver dig fremragende produktivitet i en kompakt pakke? Så er T4 PowerStar det perfekte valg. Avancerede Common Rail motorer sørger for hurtigt reagerende præstation og forbedret brændstofeffektivitet. Seriens flade effektkurve ligger mellem 1900 og 2100 omdr/min. for konstant effekt under krævende opgaver. Et enestående hk-til-vægt forhold på blot 30,4 kg/hk, forbedrer brændstoføkonomien yderligere. Den hurtigtarbejdende, fuldt integrerede frontlæsser udfører læsseropgaverne endnu mere effektivt, især kombineret med hydraulisk Powershuttle. Sikker præstation.

 

LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER

New Holland har fokus på at øge din indtjening ved at sænke dine driftsomkostninger. Med de nye Common Rail motorer reduceres dit brændstofforbrug med op til 13%, sammenlignet med tidligere modeller. Partikelkatalysatoren for overholdelse af Tier 4B standarden kræver meget lidt vedligeholdelse og skal ikke regenereres. De endnu længere serviceintervaller på 600 timer og den ukomplicerede daglige kontrol ved hjælp af helstøbt motorhjelm og servicepunkter, som er tilgængelige fra jorden, gør det utroligt let at holde din traktor i førsteklasses stand.

 

MAKSIMAL ALSIDIGHED

Ikke to landbrug er ens, så den nye T4 PowerStar er udviklet og designet til at sikre brugeren den optimale alsidighed. Med maksimal præstation i marken og på gården, og lige så ubesværet under udførsel af specielle læsser- eller PTO-opgaver eller ved transport på landevejen. Denne fleksible universaltraktor er også den perfekte løsning til kommuner og golfbaner. Sikker alsidighed.

 

PRÆCIST, SOM DER STÅR PÅ MOTORHJELMEN

T4 PowerStar traktorens præstation er ingen hemmelighed. Hvordan det? Meget enkelt – det står på motorhjelmen. De første to cifre ‘T4’ henviser til traktorkategorien og de efterfølgende to, f.eks. ‘75’, oplyser den maksimale motoreffekt. Hvad betyder det for dig? Du kan købe din T4 PowerStar traktor i tryg forvisning om, at dens præstation lever præcist op til dine ønsker og behov.

 

 

NH T4 PS
NH T4 PS
NH T40 PS
NH T4 PS
NH T4 PS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik