Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland T4 F-N

 t4f gallery 06

New Holland T4 F-N

ELEGANT NY T4F/N. FREMRAGENDE DESIGN, ENESTÅENDE PRÆSTATION

T4F/N/V traktorserien, tilgængelig i tre bredder for maksimal anvendelse indenfor en lang række specialopgaver, kombinerer et højt effekt-til-vægt forhold med klassens førende manøvreevner. Hovedegenskaberne omfatter en effektydelse på 65, 78, 88, 97 og 106 hk, et stort udvalg af transmissioner, og et udvalg af forakseltyper.

 

STÆRK OG KOMPAKT

T4F/N/V traktorserien, som er monteret med helt nye fire-cylinder motorer og udvidet med en flagskibsmodel T4.105 med 106 hk, leverer en fremragende præstation i en kompakt pakke.

 

SPECIALIST I ALSIDIGHED

Få specialtraktorer kan matche den utroligt alsidige T4F/N/V traktor. Med skarp SuperSteer™ venderadius (på N&F) og automatisk 4WD, kan disse traktorer bruges til en lang række forskellige opgaver.

 

PRODUKTIV KOMFORT

Monteret med en avanceret kategori 2 Blue Cab (ekstraudstyr) for optimal beskyttelse af føreren, kombinerer T4F/N/V traktorerne høj komfort under selv de mest krævende arbejdsforhold og perfekt udsyn til alle sider.

 

FREMSTILLET TIL LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Lange serviceintervaller på motor og lavt brændstofforbrug mindsker de generelle driftsomkostninger på alle T4F/N/V modellerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik