Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland Roll-Belt

roll belt gallery 08

New Holland ROLL-BELT

Ny Roll-Belt™. Forny din presserstil

I mere end 25 år har New Holland været førende i segmentet for rundballepressere, og virksomheden har lanceret en række banebrydende nyheder, der har revolutioneret den måde, hvorpå ballepressere med variabelt kammer fungerer i dag. Rundt omkring i verden arbejder mere end 235.000 rundballepressere for kyndige landmænd og maskinstationer for at bringe høsten i hus. Den seneste generation vil omdefinere rundballepresning med avanceret Roll-Belt™ teknologi, der kan forbedre kapaciteten med op til 20% og balletætheden med op til 5%. Endvidere kan førere vælge mellem en maksimal ballestørrelse på 150 cm eller 180 cm afhængigt af deres individuelle behov. Roll-Belt™ presseren fanger også øjet med dens karakteristiske, svungne linjer, der giver enhver arbejdsopgave med presseren lidt stil.

Fremragende kapacitet

Hvis du søger variabelt kammer med høj produktivitet, er New Holland Roll-Belt™ pressere den perfekte løsning. Kapaciteten er blevet øget med op til 20% takket være det opdaterede pick-up design, som rydder enhver mark 20% hurtigere eller udfører 20% mere arbejde hver dag. Den øgede kapacitet sikrer, at der presses mere afgrøde under optimale forhold. Hjælpevalsen gør alt dette muligt, ved at lede afgrøden endnu mere effektivt ind i rotoren. Der er barberet adskillige sekunder af den i forvejen utroligt lave omviklingstid for at få dig tilbage til presningen i marken endnu hurtigere.

Ballekvalitet

Roll-Belt™ sikrer konstant ballekvalitet i særklasse. Følere for presningsgrad i hver side af kammeret sikrer en ensartet presningsgrad og føreren kan vælge, hvor blød kernen skal være. En blødere kerne er perfekt til let fodring og giver ballen mulighed for at “ånde”, hvorimod en mere fast kerne er velegnet til ubesværet opbevaring og håndtering. De endeløse remme styres af et netværk af følere, der sikrer at de kun udvides, når den ønskede presningsgrad er nået og disse tætte baller kan modstå selv den mest intensive håndtering helt uden besvær. En ensartet wrapping fuldender pakken.

Ubesværet service

Roll-Belt™ presseren hører hjemme i marken, og den effektive service og vedligeholdelse sikrer, at presseren kan bruge mere tid på arbejdet i marken og mindre tid på gårdspladsen. De helstøbte side- og forskærme betyder, at føreren har uhindret adgang til alle servicepunkter og bevægelige dele for at holde presseren i optimal stand. Alle servicepunkter kan nås fra jorden og ekstra netopbevaring øger effektiviteten.

Den totale arbejdsglæde

Føreren vil nyde de lange arbejdsdage, da Roll-Belt™ presseren er konstrueret med fokus på brugeren. Med IntelliBale™ teknologien kan ballepresseren styre traktorens hastighed fremad: den kan standse traktoren, når den er parat til at binde ballen, og den kan hæve bagklappen og sænke den igen, når ballen er stødt ud, og derefter give signal til at fortsætte presningen. Drop Floor teknologien, der kan betjenes fra kabinen, øger sammen med balletæthedskontrollen både produktiviteten og reducerer førerens træthed. Den hydrauliske rotorreverseringsfunktion, der er ekstraudstyr, reducerer yderligere arbejdet med ballepresningen.

NH RB
NH RB
NH RB
NH RB
NH RB
Roll Belt Gallery 08

 

 

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik