Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland Roll Baler

roll baler gallery 09

New Holland Rollbaler

Presningsteknologi, der giver dig et forspring

De nye fastkammer ballepressere Roll Baler 125 og Roll Baler 125 Combi modellerne og den eksisterende Roll Baler 135 Ultra er et rigtig godt valg for kvægavlere og maskinstationer, når det gælder fastkammer ballepresning. Disse maskiner er robuste og enkle med en rigtig god ydelse, selv under de mest krævende betingelser. De nye Roll Baler 125 modeller har markant ny teknologi, der øger ydelsen og gør brugen nemmere, hvilket er en vigtig fordel. Roll Baler 125 og Roll Baler 125 Combi med det markante nye design er det bedste valg for dem, der ønsker en ballepresser, som kan håndtere tung afgrøde under krævende arbejdsbetingelser. Roll Baler 135 Ultra producerer en større balle med en diameter på 1,35 m, og den har et elektrohydraulisk system til styring af presningsgraden. Roll Baler 135 Ultra er gennemprøvet og velegnet til produktion af større baller med høj presningsgrad, og beskrivelsen af denne maskine kan ses på side 22 - 23. Vigtig teknologi på den nye Roll Baler 125 og Roll Baler 125 Combi omfatter.

Ny og bredere New Holland pickup

Med anvendelse af de primære komponenter fra New Holland BigBaler og Roll Belt ballepressere, har den nyeste Roll Baler 125 model en stor 2,3 m bred pick-up (Roll Baler 135 Ultra har en 2,2 m pickup). Der er monteret en forbedret tilholdervalse fra BigBaler Serien, hvor der kan vælges mellem aftagelige faste eller styrende støttehjul, som kan opbevares på pickuppen under transport.

Ny sænkebund og frakobling af rotor

Roll Baler 125 modellerne er nu udstyret med en sænkebund med bred åbning. Sænkebunden aktiveres fra traktorens kabine, og den har et unikt drejepunkt, der sænkes til 120 mm i forenden og 60 mm i bagenden. Med muligheden for at frakoble rotoren kan man hydraulisk deaktivere drevet til rotor og pickup, hvis der sker en større blokering. Når disse to systemer kombineres, reduceres nedetiden ved en blokering til et minimum, og man kan opretholde en høj produktivitet selv under de mest vanskelige arbejdsbetingelser.

Valg af knivgruppe

Roll Baler 125 modellerne har 20 knive, der giver en optimal snitning. Føreren kan nu manuelt vælge 10 knive og skifte mellem sæt A og sæt B, uden at man behøver at standse for at slibe knivene.

Automatisk knivfrakobling giver mere ensartede baller

Når ballen er næsten færdig, kan snitteren indstilles til at frakoble knivene i forbindelse med det sidste lag. Dette giver en mere ensartet overflade, bedre regnfasthed, lettere indpakning og bedre ballekvalitet.

Automatisk rengøring af snitteren og beskyttelse af den enkelte knive

På Roll Baler 125 Combi bliver knivene automatisk hævet og sænket hver gang ballekammeret åbnes. Denne enkle funktion sikrer, at knivene holdes rene og klar til næste brug. Hver enkelt klinge beskyttes mod beskadigelse under arbejdet.

Højstyrkevalser

Roll Baler 125 modellerne er nu udstyret med 18 kraftige koldbearbejdede valser med en ny profiloverflade, der sikrer positiv ballerotation, reducerer spild og giver en højere presningsgrad. Der er ingen svejsninger på valseoverfladen, og derfor kan materialet ledes uhindret ind i ballekammeret, og net eller folie beskadiges ikke under indpakning.

ISOBUS

Roll Baler 125 modeller har fuld ISOBUS tilslutning til traktorer med samme system. En stor 26,4 cm, New Holland IntelliView™ IV berøringsskærm kan indstilles til brug med ikke ISOBUS traktorer. Roll Baler 135 Ultra leveres stadig med en standard terminal.

Et nyt design

Begge Roll Baler 125 modeller har fået et helt nyt design med nye paneler og forbedret serviceadgang. Og bag dette design har Roll Baler 125 modellerne endnu flere funktioner, der giver højere ydelse, reduceret vedligeholdelse og øget levetid.

NH RB
NH RB
NH RB
NH RB
NH RB
NH RB
NH RB
NH RB
NH RB

 


 

 

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik