Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland L200 Minigraver

mini crwaler excavators gallery 03

New Holland minigraver

DEN RIGTIGE MASKINE TIL JOBBET

New Hollands minigravere har en kapacitet fra 1,7 til 6,0 tons. Der kan vælges mellem modeller med styrtbøjle, med kabine eller SR kort radius uden udsving på bagenden, og således den helt rigtige model til landskabspleje, pleje af rekreative områder, landbrug, havebrug, planteskoler, vingårde samt entreprenørvirksomhed. Maskinerne kan blandt andet anvendes til etablering af kørespor, arbejde i forbindelse med kunstvanding og dræning, anlægsarbejde og vedligeholdelse, etablering af hegn, midlertidigt byggeri samt pleje af afgrøder. 

Bommen og graveskovlen gør minigraveren meget alsidig med kraft som på en gravemaskine, og der kan anvendes mange forskellige hydraulisk drevne redskaber såsom jordbor, slagleklippere og kantklippere, skærebjælker og save. Med samme bom og graveskovl kan der anvendes hydrauliske sakse, hamre samt tungere redskaber såsom stubfræsere. 

Har du brug for mere? Med et monteret sæt til håndtering af genstande kan alle modeller bruges til løft af tung last med en løftekrog på skovlens led. Disse alsidige modeller står klar hos New Hollands forhandlere af landbrugsudstyr. 

Kompakte. Højtydende. Meget alsidige.
Med de kompakte mål kan New Hollands minigravere komme til på steder med vanskelige adgangsforhold. De kompakte mål er parret med en høj ydelse. Udviklet til lange arbejdsdage, og hver model har klassens højeste ydelse ved gravearbejde kombineret med evnen til at kunne anvende en lang række redskaber.

NH C 1
NH C 2
NH C 3
NH C 4
NH C 5
NH C 6

 

 

 

 

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik