Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland L200 Minilæsser

skid steer loader gallery 05

New Holland l200 minilæsser

BYGGET OMKRING DIG

New Hollands minilæssere og kompakte bæltelæssere er pålidelige arbejdsheste, der klarer enhver af dine udfordringer. New Hollands 200 Serie er bygget rundt om dig med pålidelige motorer, der har en kraftig effekt, selvom de bruger mindre brændstof. De er lette at vedligeholde og er med til at reducere dine driftsomkostninger. Tre forskellige hydraulikpakker giver dig maksimal alsidighed. Foruden klassens bedste plads, komfort og ergonomi giver luksuskomfortkabinen udsyn hele vejen rundt og færre blinde pletter.

HURTIG UDFØRELSE, SMIDIG BETJENING

New Hollands minilæsser- og kompakte bæltelæsserserier består af i alt 8 modeller, med driftsbelastninger fra 590 kg til 1723 kg og løftehøjder fra 2,85 m til 3,3 m. New Holland ved, at disse maskiner vil blive anvendt til flere forskellige formål, og derfor er de konstrueret med alsidighed som standard. Uanset om du håndterer baller, fejer gårdspladser, fodrer kvæg om vinteren eller fejer sne, har du fundet den perfekte landbrugspartner, der vil øge din produktivitet med hurtige cyklustider som følge af dens perfekte balance, fremragende stabilitet og kraftige hydrauliksystem.

KLASSENS BEDSTE BOMGEOMETRI

New Hollands 200 Serie kan fås med Radial Lift eller Super Boom™, så du kan få en model, der passer til dine specifikke behov. 

• Til læsning og løft giver Super Boom systemets lodrette løftegeometri førere mulighed for at læsse materialer langt ud over den rækkevidde og højde, som de fleste andre minilæssere klarer. Den fantastiske rækkevidde fremad på disse modeller gør det let at læsse baller og række hen over fodergitre. 
• Til skubning og gravning giver Radial Lift-geometrien fantastisk effekt takket være bommens direkte forbindelse med rammen. Produktivitet ved opgaver som håndtering af gødning, flytning af jord og skrabning af gårdsplads forstærkes af maskinernes utrolige brydekraft.

LUKSUSKOMFORTKABINE

Luksuskomfortkabinen giver op til 25% mere bredde indvendigt end konkurrenterne samt mere plads over hovedet og bedre benplads. Derudover reducerer en helt forseglet kabine under tryk lyden og indtrængningen af støv og udstødningsgas. De lave lydniveauer vil blive værdsat af mennesker, der befinder sig i maskinens arbejdsområde

UDSYN HELE VEJEN RUNDT

En godt overblik over arbejdsområdet gør det lettere for dig at arbejde produktivt og sikkert. 200 Serien giver: 

• Klart og uhindret udsyn over redskabet og skovlens kant 
• Stort panoramapanel i kabinens tag giver et godt udblik, når redskabet er løftet helt 
• Godt udsyn med sideruder med trådnet 
• Smalle stolper øger udsynet

ALSIDIGHED OG ERGONOMI

Der kan vælges mellem to typer betjening: mekanisk eller elektrohydraulisk. 

• Med elektrohydrauliske betjeningsgreb kan der skiftes mellem ISO og H-mønster 
• Indstillinger for hastighed og følsomhed til kørsel, bom og skovl kan finjusteres 
• Armlænene kan justeres op og ned 
• Joystickets position kan justeres både lodret og vandret

NEM VEDLIGEHOLDELSE

Vedligeholdelse og servicering af 200 modellerne kan ikke være lettere. Der er adgang til skift af motorolie og hydraulikvæske via et aftageligt dæksel på bageste, venstre del af maskinen.

NH L 1
NH L 2
NH L 3
NH L 4
NH L 5

 

 

 

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik