Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland Kompakt Hjullæssere

compact wheel loaders gallery 05

New Holland kompakt hjullæssere

MAKSIMAL ALSIDIGHED

Kun for modellerne W50C og W60C er der to lifttyper til rådighed, enten Z-bar eller TC lift. Z-bar versionen tilbyder øget brydekraft takket være sine to løftecylindre og en højere tømmehøjde. TC (Tool Carrier) er det bedste valg til traditionel håndtering af paller eller kasser. Udsynet til pallegaflerne er fremragende og nyttelasten er noget højere.

TRANSMISSION

Alle modeller i serien er monteret med hydrostatisk transmission, tryk blot på speederen og kør, blødt og ubesværet. Max. kørehastighed er 33 km/t. hvis der er specificeret høj kørehastighed, hvilket gør det muligt at komme hurtigt rundt på gården. Krybehastighed og autokørselskontrol er også tilgængelige funktioner, når maskinens effekt og kørepræstation skal tilpasses dine aktuelle opgaver.

STÆRK HYDRAULIK

En tandhjulspumpe med forskellige flowkapaciteter forsyner den kompakte læsserserie. På de to mindste modeller er der en 67 l/min. pumpe, som kører med 2500 omdr/min. På de to større modeller kan der vælges mellem standard 85 l/min. pumpe eller højtrykspumpe, som producerer 130 l/min.

I FUGLEPERSPEKTIV

Den nydesignede førerkabine tilbyder næsten 360 graders uhindret udsyn. Med skovlen i hævet køreposition og det store, buede glasareal indenfor fire smalle stolper, har denne maskine til håndtering af materiale det absolut bedste udsyn på markedet. Adgang gennem den brede glasdør er let og ukompliceret, og føreren kan nyde de gode, rummelige pladsforhold, den fuldt oplukkelige siderude og det lave lydniveau på 72 dBA. Alle instrumenter og kontrolfunktioner er placeret til højre for føreren og omfatter et elektro-hydraulisk, multifunktions joystick, med frem- og bakkontrol.

NH W
NH W
NH W
NH W
NH W
NH W
NH W

 

 

 

 

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik