Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland TC

tc gallery 08

New Holland TC

Den nye TC mejetærskerserie leverer en pålidelig præstation i forskellige afgrøder og under forskellige arbejdsforhold. Den har en høj ydelse, men stadig med samme høje kvalitet halm og færdigvare. Dertil kommer den helt nye Harvest Suite™ Comfort kabine. Den sætter helt nye standarder for komfort og udsyn i denne klasse. Og lige så vigtigt betyder det store udvalg af specifikationer, at der altid er en model, som dækker præcist dine individuelle behov.

Fremragende kapacitet

Fire eller fem halmrystere med op til 6,69 m² udskillelse sikrer høj produktivitet på alle nye TC mejetærskermodeller.

Fantastisk høstkvalitet

Dobbelt kaskade soldkassen har et 450 mm skrånende forrensningssold, den justerbare blæser tvinger luft gennem kornet for at fjerne avner og strå før over- og undersoldene. Resultatet? En renere færdigvare. Smart Sieve™ funktionen sikrer forbedret rensning i vanskeligt terræn.

Let betjening

Den justerbare sidekonsol er integreret i sædet, så alle vigtige betjeningselementer er lige indenfor rækkevidde. InfoView™ II monitoren giver let opsætning og overvågning af funktionerne. Og det bedste af det hele? Det intuitive CommandGrip™ betjeningsgreb. Let at forstå. Let at anvende.

Total køreglæde

New Holland har investeret tusindvis af arbejdstimer i udvikling og forbedring af førerområdet. Se blot den helt nyudviklede Harvest Suite™ Comfort kabine. Den kombinerer lydsvag komfort og enestående ergonomi med perfekt udsyn og rummelighed.

NH TC Galleri 1
NH TC Galleri 2
NH TC Galleri 3
NH TC Galleri 4
NH TC Galleri 5


 

 

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik