Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland CX5 - CX6

cx5000 cx6000 elevation gallery 11

New Holland CX5 & CX6

En mejetærsker til enhver opgave

Der er altid en CX Elevation model, der passer til din bedrift. Der er to CX5000 Elevation modeller med 5 halmrystere og to 6 CX6000 Elevation modeller med 6 halmrystere. De har alle en cylinder med en diameter på 60 cm, og de kan specificeres med tærsketeknologi med 2 eller 4 cylindere. Nef- og Cursor common rail motorer overholder Tier 4B emissionsstandarderne, og deres maksimale effekt (ved 2000 o/m) går fra 258 hk til 340 hk. Smart Sieve™ systemet, der er standard, udligner påvirkningen på skråninger med helt op til 25% i begge sider, og Opti-Fan™ systemet, der også er standard, kan justere blæserhastigheden afhængigt af mejetærskerens hældning. Der kan fås High cap skæreborde og Varifeed™ kornskæreborde på op til 9,15 m samt majsborde med fem, seks og otte rækker.

Alle afgrøder, alle landbrug

Designet af de nye New Holland CX5000 og CX6000 Elevation mejetærskere understreger de stærke bånd til New Hollands flagskibsmejetærskerserie, ligesom de yder samme høje kapacitet og præstation. De professionelle brugere nyder at arbejde med en mejetærsker, som er fremstillet til mange års brug med avanceret teknologi og en lang række automatiske funktioner.

Fremragende kapacitet

New Holland CX5000 og CX6000 Elevation mejetærskere yder en fremragende præstation i marken. Det avancerede tærskedesign og den unikke soldkasse sikrer en høj kapacitet med imponerende kørehastigheder og højt dagligt udbytte. Den generelle rensekapacitet er stærkt forbedret ved hjælp af det innovative Triple-Clean™ kaskadesystem, som kan give en forøgelse af præstationen gennem hele soldkassen på 15%.

Optimal alsidighed

Skiftet mellem forskellige afgrøder har aldrig været nemmere takket være den lette udskiftning af brosektioner. Derudover sikrer de brugervenlige automatiske afgrødeindstillinger, at CX Elevation mejetærskeren leverer en optimal præstation under alle arbejdsforhold og alle typer afgrøder. Et stort udvalg af skæreborde og majsudstyr sikrer maksimal udnyttelse af mejetærskeren.

Fremragende høstkvalitet

Optimal sikkerhed for ren vare med ubeskadigede kerner og en halmkvalitet, som lever op til kundernes krav ved hjælp af de mange muligheder for hurtig og let finindstilling af mejetærskeren.

Let betjening

Med effektiv automatisk justering af alle mejetærskerens basisfunktioner har føreren tryghed og sikkerhed under arbejdet. Komfortniveauet i Discovery™ III kabinen øger førerens opmærksomhed, samtidig med at behovet for ekstra koncentration reduceres på de længste arbejdsdage.

NH CX
NH CX
NH CX
NH CX


 

 

 

 

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik