Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland CR

draper headers gallery 02

New Holland CR

Mejetærskeren med verdens største kapacitet

For 40 år siden revolutionerede New Holland landmændenes høstmetoder med lanceringen af den banebrydende Twin Rotor™ teknologi til mejetærskere. Dagens sidste nye generation af CR mejetærskere fortsætter denne fuldblodsrotortradition og tilbyder landmænd verden over den bedste korn- og halmkvalitet takket være den skånsomme tærskning. Seriens topmodel CR10.90 er den hidtil kraftigste og mest produktive CR. Harvest Suite™ Ultra kabinen og innovative funktioner som f.eks. SmartTrax™, IntelliCruise™, IntelliSteer®, Opti-Spread™ og Dynamic Feed Roll™ er med til fortsat at sikre, at CR Serien er blandt de mest avancerede og produktive høstmaskiner i verden.

Fremragende kapacitet

CR10.90 drives af seriens bedste 653 hk FPT Industrial Cursor 16 motor, kåret som ‘Diesel Engine of the Year 2014’. Den yder optimal effekt, og kombineret med den avancerede høstteknologi, herunder det automatiske styresystem IntelliSteer®, kan du høste døgnet rundt. Twin Pitch Plus rotorteknologien kan forbedre din kapacitet under forhold med høj fugtighed med op til 10%. Dynamic Feed Roll™, der er ekstraudstyr, med integreret dynamisk stenbeskyttelse, har forbedret den allerede imponerende kapacitet med op til 10% og øget afgrødestrømmen til rotorerne og reduceret mængden af knækkede kerner. CR stopper kun, hvis du gør det.

Optimal høstkvalitet

Den skånsomme, men samtidig utroligt effektive Twin Rotor™ teknologi giver uovertruffen korn- og halmkvalitet. Knækkede kerner hører fortiden til med den laveste procentdel i branchen så lavt som kun 0,1%. Dynamic Feed Roll™ teknologien sikrer den mest effektive stenbeskyttelse under høst og de nye takkede medbringere er endnu mere skånsomme overfor halmen. Opti-Clean™ soldkassen leverer den reneste færdigvare og du kan fortsat vælge mellem to rotortyper afhængig af dine individuelle høstbehov.

Lavere driftsomkostninger

ECOBlue™ SCR-teknologien til overholdelse af Tier 4A er monteret på CR7.90, og det vil reducere dine driftsomkostninger betydeligt, da dit brændstofforbrug sænkes med helt op til 10%. Alle de andre CR modeller drager fordel af branchens førende ECOBlue™ HI-eSCR-teknologi, der opfylder de strengere Tier 4B emissionsbestemmelser, og det bevarer den effektivitet, du ved, at du kan forvente af en CR mejetærsker. Kombineret med de lange serviceintervaller på 600 timer og SmartTrax™ systemet, der reducerer jordtrykket, beholder du flere af pengene i din lomme.

Ultimativ køreglæde

Den helt nye Harvest Suite™ Ultra førerkabine er designet til at levere den ultimative komfort og ergonomi under høstarbejdet. Den større, 3,7 m³ kabine med 6,3 m² glasareal, næsten 7% mere end tidligere modeller, betyder mere plads og øget udsyn for mere komfortabelt og præcist høstarbejde. Med 73 dBA har denne kabine stadig det laveste lydniveau på markedet. Den ekstra brede 26,4 cm IntelliView™ IV farveberøringsskærm kan placeres i det optimale synsfelt for enhver fører. Hvis du undertiden høster om natten, sikrer den nye LED belysningspakke 24 timers produktivitet.

NH CR
NH CR
NH CR
NH CR
NH CR
NH CR
NH CR 

 

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik