Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

New Holland FR Finsnitter

fr forage cruiser gallery 04

New Holland FR FORAGE CRUISER

Finsnitning i stor stil

I mere end et halvt århundrede har New Holland været førende i finsnittersektoren med en hel vifte af banebrydende udstyr, der har revolutioneret den moderne finsnitning. Branchens førende snitning er kombineret med fantastisk førerkomfort. Et forbedret afgrødeflow forbedrer i høj grad kapacitet og produktivitet, og det hele omgives af det elegante og strømlinede design, som New Holland er så kendt for.

Ultimativ kapacitet

New Holland ved, at kapaciteten er altafgørende på en finsnitter, og at ejerne drømmer i tons pr. time. Branchens største snittecylinder med en diameter på 900 mm giver fantastiske høj inerti, der kombineret med meget stor snittekapacitet sikrer ydelse og præcision. ECO motorstyringen sikrer, at motoren altid er fuldt belastet i forhold til en forudindstillet motorhastighed, så den har optimal effektivitet og ydelse. De anerkendte Power Cruise™ funktioner sikrer, at din finsnitters enorme appetit bliver tilfredsstillet i marker med varierende afgrødetæthed, og de avancerede indføringer æder græs, majs og helsæd.

Fantastisk høstkvalitet

Patenteret HydroLoc™ teknologi sikrer ensartet snittelængde uafhængigt af afgrødemænde og afgrødetype. ActiveLOC™ systemet tilpasser automatisk snittelængden efter det aktuelle fugtindhold, så man opnår en uovertruffen kvalitet. Automatisk justering bevarer klassens bedste snittekvalitet, og kombineret med ensartet kerneknusning af den mest effektive corncracker på markedet er du sikker på at få en førsteklasses grovfoder- og biomassekvalitet.

Lavere driftsomkostninger

Lavere driftsomkostninger betyder større indtjening. Modellerne FR480 til FR780 drager fordel af den avancerede ECOBlue™ HI-eSCR-teknologi til overholdelse af Tier 4B, hvilket optimerer dit brændstofforbrug og sparer dig penge. For eksempel har FR650 5%* øget kapacitet med et 21%* mindre brændstofforbrug sammenlignet med dens forgænger FR700. Produktiviteten øges, og omkostningerne reduceres. Avanceret MetaLoc™ teknologi beskytter din finsnitter mod potentiel farlig indtrængen af metal. Det patenterede Variflow™ system til afgrødehåndtering kan på under 2 minutter skiftes fra majs- til græsposition uden brug af værktøj. Sparer tid, så du tjener flere penge. * Henviser til de officielle DLG-certificerede testdata.

Absolut køreglæde

Erfarne finsnitterførere er som guldstøv, og når du har fundet en, vil du gerne holde fast på ham. FR tilbyder et førsteklasses høstmiljø. Føreren har et uhindret udsyn, uanset hvor han ser hen, og det giver præcis opsamling og udkast af afgrøden. Kabinen har fået et helt nyt design, hvor føreren er sat i centrum af maskinen. Det nye armlæn er et eksempel på ergonomisk design, hvor alle betjeningselementer er placeret, så det føles naturligt. Desuden er kabinen forsynet med den ekstra brede IntelliView™ IV farveberøringsskærm og et nyt armlæn, så føreren har kontrol med alle vigtige parametre. IntelliFill™ funktionen fylder vognen for dig, så du kan koncentrere dig om det vigtige arbejde med opsamlingen.

Bedste brændstofudnyttelse i sin klasse

FR650 Forage Cruiser fik virkelig lov at bestille noget i forbindelse med den strenge DLG Fokus test. Resultatet er imponerende energibesparelser. FR650 forbrugte kun 0,5 liter diesel pr. ton majs høstet med et snit på 8 mm. Sammenlignet med den tidligere FR700 er dette lig med 21% brændstofbesparelse, samtidig med at kapaciteten er øget med 5%.

NH FR
NH FR
NH FR
NH FR
NH FR
NH FR
NH FR
NH FR
NH FR
NR FR

 

 

 

 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo                                                     

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik