Danish Chinese (Traditional) English Finnish French German Norwegian Polish Swedish
  • Landbrug

Lely

hibiscus cd background.jpg 2000x0 q70 crop smart subject location 438819 subsampling 2 upscale

Lely  

Lely River

Lely – bygget til at holde

Lely river er blandt de stærkeste og tungeste maskiner på markedet i dag. Med disse fremragende maskiner har Lely sat en ny standard for river, der kombinerer fremragende arbejdsfunktioner med hidtil uovertruffen holdbarhed. Rivens solide konstruktion er ikke blot din garanti for en høj brugtpris, men den giver dig også tryghed på de mest kritiske stadier af høstarbejdet, i perioder med dårligt vejr, og når maskinstationen har svært ved at følge med.

Bæredygtig teknologi, der garanterer lave omkostninger

Det er almindeligt kendt, at Lotus sprederne har en særdeles høj brugtværdi. Det skyldes ikke bare den uovertrufne kapacitet, som maskinerne er kendt for, men også deres meget holdbare konstruktion. Lotus sprederne har et enestående driftssikkert drevsystem, som er blevet konstant forbedret i de seneste år, samt en velgennemtænkt rammekonstruktion.

Lely snittevogne

Ikke-styret pickup til mere effektiv læsning 

Snittevognens effektivitet afhænger i høj grad af pickuppens kapacitet. Alle Tigo modellerne er udstyret med en pickup, som ikke længere behøver kurvestyring. Profimodellerne er unikke med deres 7-rækker pickup-fjedre. Disse egenskaber bevirker, at disse modeller arbejder bedre, hurtigere og er langt mere effektive end andre snittevogne.

Et driftssikkert chassis til alle situationer 

Forøget læssevolumen og højere kørehastigheder: kravene til chassiset på en snittevogn er altid ekstreme. Affjedrings-tandem af høj kvalitet eller tridemchassis med bugsereteller tvangsstyring – Lely laver det rigtige chassis til enhvert formål, da sikkerhed har topprioritet.

ISOBUS – maksimal lettelse af arbejdet

Snittevognen med ISOBUS-tyring ombord kan betjenes med betjeningsboksen eller traktorens terminal. Betjenes snittevognsfunktionerne på traktorens joystick, giver dette maksimal betjeningskomfort. ISOBUS-styringen giver føreren ekstra funktionsmuligheder såsom:

• Hastighedsafhængig låsning af den styrende aksel.
• Balancekontrol med hydro-pneumatisk affjedring.
• Vejesystemet (tilvalg).
• Integreret diagnosesystem.

https://www.lely.com/dk/pa-marken/

Lely
Lely
Lely
Lely
Lely
Lely
Lely

 

 

 

 

 

 

 

 
 

new holland agronew holland constructionheader logo  Kramp Nieuw high 1

giant logo      Lely logo                                               

Danish English Finnish French German Norwegian Polish Swedish

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik